404 Servicii - Clinica Dr Vereanu
 

Servicii

Vă așteptăm cu servicii de calitate și tehnologie modernă, toate asezonate cu grija specialiștilor noștri pentru sănătatea pe termen lung a dinților dumneavoastră!

Implantologie orală
Implantologie orală
Departamentul condus de dr. Anca Vereanu, specialist în chirurgie dento-alveolară, rezolvă problemele lipsei dinților cu ajutorul implanturilor dentare de cea mai bună calitate. Aici se tratează și copiii, și prietenii noștri!

Citește mai multe >

Endodonție
Endodonție
Avem grijă de dinții dumneavoastră încă de la început! Credem în tratarea bolilor nervului dintelui, evitând efectele dezastruoase de mai târziu.

Citește mai multe >

Estetică dentară
Estetică dentară
Personalizăm zâmbete! Cu noi ai parte atât de tratament, cât și de consultanța privind alinierea structurii și culorii danturii la trăsăturile generale și personalitatea fiecăruia.

Citește mai multe >

Pedodonție
Pedodonție
Copiii au parte de o atenție specială la noi în clinică! Miercurea este ziua dedicată lor, iar cabinetele sunt decorate cu jucării de pluș pentru o vizită cât mai plăcută la stomatolog.

Citește mai multe >

Ortodonție
Ortodonție
Vreți dinți drepți și frumoși? Acum se poate interveni la orice vârstă pentru a avea rezultatele dorite. Copii sau adulți, oricine poate avea un zâmbet ca la Hollywood!

Citește mai multe >

Chirurgie orală
Chirurgie orală
Pacient cu pacient, schimbăm percepția asupra mersului la dentist! Prevenirea şi tratamentul chirurgical al afecţiunilor dento-parodontale te scapă de griji și de amintiri neplăcute pe termenul lung.

Citește mai multe >

Parodontologie
Parodontologie
Chiar și dinții frumoși pot ascunde probleme grave pe care le conștientizăm prea târziu! Tratăm afecțiunile gingiei și ale osului alveolar înainte să fie prea târziu. Cu ajutorul nostru poți să îți păstrezi dinții naturali toată viața.

Citește mai multe >

Solicită o programare

Cu ajutorul nostru vă veți putea bucura vreme îndelungată de o dantură perfectă! Completați formularul și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.