Servicii

Pedodonție

Pedodonţia este latura medicinei dentare care se ocupă de copii. Aceștia trebuie aduşi de mici la stomatolog, dar nu la orice stomatolog, ci la unul care se ocupă exclusiv de copii – pedodontul. Medicii dedicaţi copiilor au mai multă răbdare şi sunt familiarizaţi cu problemele dentare ale celor mici.

Cu toţii avem experienţe neplăcute din copilărie la dentist. Ţine de noi, părinţii, să evităm posibilitatea acestor experienţe pentru copiii noştri. Un control făcut la timp, înainte de a apărea durerea, va oferi avantajul de a nu traumatiza copilul care va veni cu plăcere la dentist.

De aceea, pentru a încuraja părinţii, în Clinica Dr. Vereanu consultaţiile pentru copii sunt gratuite. Veniţi cu copilul la consultaţii şi veţi afla lucruri interesante despre tehnici de periaj sau diagnostice pe care dumneavoastră ca părinte nu le puteţi observa.

Primul control: în jurul vârstei de 3-4 ani. Este şedinţa în care copilul se împrieteneşte cu dentistul şi cu vizitele în cabinet.

Al doilea control: în jurul vârstei de 7 ani. Acest control urmăreşte să atragă atenţia asupra apariţiei primilor molari definitivi, molari de 6 ani care trec neobservaţi, cariindu-se prea devreme datorită lipsei de atenţie a copilului. De asemenea este timpul pentru un control ortodontic.

Profesioniștii noștri vă stau la dispoziție cu servicii de calitate:

  • Consultaţie + periaj profesional  + instructaj asupra regulilor de periaj
  • Obturaţie pe dinţi frontali
  • Obturaţie pe dinţi posteriori
  • Extracţie dinte temporar mobil
  • Extracţie dinte imobil cu anestezie
  • Sigilare dinte