Despre noi

De ce sa alegi Clinica Dr. Vereanu?
Cine suntem noi si ce putem face pentru dumneavoastra?
Descopera echipa noastrăSolicită o programare

Cine sunt eu, Dr. Anca Vereanu?

Am infiintat Clinica Dr. Vereanu in anul 2010, dupa 15 ani de experienta in sistemul medical de stat – Spitalul Militar Central din Bucuresti si 7 ani de activitate in primul meu cabinet stomatologic privat.

Au fost ani in care am invatat extrem de multe, atat in specialitatea medicala, in domeniul relationarii cu pacientii, cat si aspecte administrative si organizatorice atat de necesare conducerii unei clinici. Experienta acumulata in acesti ani ne-a ajutat sa avem astazi un colectiv deosebit de bun de medici si asistente, cu care ma mandresc.

Impreuna suntem o echipa care acopera toate specialitatile din medicina dentara si o facem cu corectitudinea, profesionalismul si daruirea cu care fiecare din noi ar vrea sa fie tratat.

Am inteles ca medicina nu este o afacere si trebuie facuta cu constiinciozitate fata de pacient, oferind solutiile corecte de tratament, care poate ca nu sunt intotdeauna cele care aduc cele mai multe castiguri financiare, dar cu siguranta aduc aprecierea si recunostinta pacientilor de a fi bine tratati.

Sunt un medic care munceste si 12 ore pe zi in clinica, fac si partea de management si de aceea controlez foarte bine partea medicala si integrarea tratamentelor pacientilor, care necesita de cele mai multe ori interdisciplinaritate.

Consider ca pentru a fi o clinica prestigioasa din punct de vedere medical este imperios necesar sa existe control din partea unui specialist care ajuta pacientii in a le coordona planul de tratament, timpii de lucru si indrumarea catre specialistii la care trebuie sa parcurga etapele de tratament.

Preturi Dr. Anca Vereanu

Calitatea tratamentelor și îngrijirea pe termen lung

Înainte de a începe orice tratament, veţi primi informaţiile referitoare la costurile acestuia şi la modalităţile de plată. Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, vă punem la dispoziţie metode eşalonate de plată prin intermediul băncilor cu care colaborăm.

Tratamentele de calitate necesită timp, graba nefiind aliatul calităţii. În Clinica Dr. Vereanu nu se vorbeşte despre „numărul de pacienţi trataţi pe zi, ci de modul în care sunt trataţi aceşti pacienţi”. Ne-am impus să vă respectăm prin timpul pe care vi-l alocăm şi prin prezența exclusivistă în clinică a unor medici profesionişti care lucrează în echipă de mulţi ani.

 

Despre noi - Clinica Dr. Vereanu