Servicii stomatologice profesionale

Va asteptam cu servicii de calitate si tehnologie moderna, toate asezonate cu grija specialistilor nostri pentru sanatatea pe termen lung a dintilor dumneavoastra!
Preturi serviciiSolicita o programare

Implantologie orală

Departamentul condus de dr. Anca Vereanu, specialist în chirurgie dento-alveolară, rezolvă problemele lipsei dinților cu ajutorul implanturilor dentare de cea mai bună calitate. Aici se tratează și copiii, și prietenii noștri!

Endodonție

Endodonție

Avem grijă de dinții dumneavoastră încă de la început! Credem în tratarea bolilor nervului dintelui, evitând efectele dezastruoase de mai târziu.

Estetică dentară

Estetică dentară

Personalizăm zâmbete! Cu noi ai parte atât de tratament, cât și de consultanța privind alinierea structurii și culorii danturii la trăsăturile generale și personalitatea fiecăruia.

Pedodonție

Pedodonție

Copiii au parte de o atenție specială la noi în clinică! Miercurea este ziua dedicată lor, iar cabinetele sunt decorate cu jucării de pluș pentru o vizită cât mai plăcută la stomatolog.

Ortodonție

Ortodonție

Vreți dinți drepți și frumoși? Acum se poate interveni la orice vârstă pentru a avea rezultatele dorite. Copii sau adulți, oricine poate avea un zâmbet ca la Hollywood!

Chirurgie orală

Chirurgie orală

Pacient cu pacient, schimbăm percepția asupra mersului la dentist! Prevenirea şi tratamentul chirurgical al afecţiunilor dento-parodontale te scapă de griji și de amintiri neplăcute pe termenul lung.

Parodontologie

Parodontologie

Chiar și dinții frumoși pot ascunde probleme grave pe care le conștientizăm prea târziu! Tratăm afecțiunile gingiei și ale osului alveolar înainte să fie prea târziu. Cu ajutorul nostru poți să îți păstrezi dinții naturali toată viața.

Solicită o programare

Cu ajutorul nostru vă veți putea bucura vreme îndelungată de o dantură perfectă! Completați formularul și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.