Servicii stomatologice profesionale

Va asteptam cu servicii de calitate si tehnologie moderna, toate asezonate cu grija specialistilor nostri pentru sanatatea pe termen lung a dintilor dumneavoastra!
Preturi serviciiSolicita o programare
Implantologie clinica Vereanu

Implantologie orală

Departamentul condus de dr. Anca Vereanu, specialist în chirurgie dento-alveolară, rezolvă problemele lipsei dinților cu ajutorul implanturilor dentare de cea mai bună calitate. Aici se tratează și copiii, și prietenii noștri!

estetica dentara clinica Vereanu

Estetica dentara: dinti frumosi, sanatosi si functionali

Culoarea fațetelor trebuie să fie în armonie cu nuanța buzelor tale și a pielii. Lasă medicul specialist în estetică dentară în care ai încredere să-ți ghideze decizia. Împreună veți alege soluția potrivită din punct de vedere estetic.

Chirurgie orală

Chirurgie orală

Pacient cu pacient, schimbăm percepția asupra mersului la dentist! Prevenirea şi tratamentul chirurgical al afecţiunilor dento-parodontale te scapă de griji și de amintiri neplăcute pe termenul lung.
CEREC CAD/CAM

CEREC CAD/CAM

CEREC cel mai inovator sistem CAD/CAM dentar de cabinet. Cu ajutorul lui medicul înregistrează digital amprenta, proiectează și frezează rapid, în cabinet, diverse lucrări dentare.
Procedura dinti intr-o zi clinica Vereanu

Procedura "Dinti intr-o zi"

Pe scurt Fast & Fixed inseamna 12 dinti pe 4 sau 6 implanturi. Principiile fizicii mecanice sunt stravechi si ele sunt pe deplin valabile si in zilele noastre. Implanturile au o unica destinatie, aceea de a fi stalpi in sustinerea unor dinti/punti pentru ca pacientii sa poata manca/musca.

Parodontologie

Parodontologie

Chiar și dinții frumoși pot ascunde probleme grave pe care le conștientizăm prea târziu! Tratăm afecțiunile gingiei și ale osului alveolar înainte să fie prea târziu. Cu ajutorul nostru poți să îți păstrezi dinții naturali toată viața.
A doua opinie medicala

A doua opinie medicala

Solicita o a doua opinie medicala, mai ales cand este vorba de lucrari ample precum implanturile si fatetele dentare.
Endodonție

Endodonție

Avem grijă de dinții dumneavoastră încă de la început! Credem în tratarea bolilor nervului dintelui, evitând efectele dezastruoase de mai târziu.
Pedodonție

Pedodonție

Copiii au parte de o atenție specială la noi în clinică! Miercurea este ziua dedicată lor, iar cabinetele sunt decorate cu jucării de pluș pentru o vizită cât mai plăcută la stomatolog.

Solicită o programare

Cu ajutorul nostru vă veți putea bucura vreme îndelungată de o dantură perfectă! Completați formularul și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.